Pinot Meunier

Welkom in onze B&B-kamer “Pinot Meunier,” vernoemd naar de geliefde wijndruif uit onze eigen wijngaard. Deze kamer biedt hedendaagse elegantie met authentieke accenten. Geniet van een prachtig uitzicht op het groene landschap. We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf.

Welkom in onze prachtige B&B-kamer, genaamd “Pinot Meunier,” vernoemd naar de beroemde wijndruif die gedijt in onze eigen wijngaard. Deze kamer is een oase van comfort en stijl, waar hedendaagse elegantie en authentieke charme samenkomen.

Bij binnenkomst valt direct het royale king-size bed op, waarin u zich heerlijk kunt nestelen na een dag vol avonturen in de omgeving. De kamer beslaat een totale oppervlakte van 25 vierkante meter, zodat u voldoende ruimte heeft om te ontspannen en tot rust te komen.

De ruime badkamer is voorzien van een verfrissende douche, zodat u zich kunt opfrissen en ontspannen na een dag vol activiteiten. Of het nu zomer of winter is, onze airconditioning zorgt ervoor dat de temperatuur altijd aangenaam is in de kamer. U kunt ook genieten van entertainment op het flatscreen-tv of uzelf verwennen met een kopje vers gezette koffie uit de Nespresso koffiemachine.

Wanneer u ’s ochtends ontwaakt in de Pinot Meunier kamer, wordt u begroet door een prachtig uitzicht op de groene omgeving, wat uw dag meteen een vredige start geeft.

Houd er rekening mee dat onze prijzen exclusief toeristentaks zijn. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze Pinot Meunier kamer en uw verblijf onvergetelijk te maken met comfort, stijl en de warmte van onze gastvrijheid.

Beschikbaarheid

Prijzen beginnen bij: 115 per nacht (+belastingen en toeslagen)

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Pinot Meunier beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

0 Reviews

Rated 0 out of 5.
Schrijf een review

Review "Pinot Meunier"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn momenteel nog geen reviews.