Fietsen

Het Albertkanaal

Verwen je zintuigen met een betoverende wandeling langs het majestueuze Albertkanaal. Laat je verrassen door de schilderachtige schoonheid langs de oevers en ontdek de verborgen charmes die deze idyllische wandelroute te bieden heeft. Laat de alledaagse hectiek achter je terwijl je geniet van de rustgevende omgeving en de betoverende ambiance van het Albertkanaal. Een onvergetelijke wandelervaring wacht op je, waar elk stapje een nieuw avontuur onthult.

Fiets 4 Fun

Ervaar het onovertroffen fietsparadijs Limburg en de Westkust  zoals nooit tevoren! Met maar liefst 24 prachtige en gevarieerde fietsfotozoektochten om uit te kiezen, is er voor elk wat wils.

In deze Ronde van Limburg neemt Koen de Langhe je mee op de mooiste plekken in Limburg, verwerkt in 100 prachtige foto’s met uitleg.

Fietsen en mountainbike in de bossen van Zutendaal

Ontdek de 10 leukste kindvriendelijke fietsroutes in Zutendaal boordevol avontuur en plezier voor het hele gezin! Verken prachtige natuur, spannende bossen en gezellige dorpjes op de fiets. Geniet samen van onvergetelijke fietstochten en maak mooie herinneringen met de kinderen.

Kasteel Groenendaal

Majestueus. Verscholen in een prachtig stukje natuur doet dit landelijk kasteel je verbeelding meteen op hol slaan. Ook hier kan je alleen maar dromen van wat er zich aan de binnenkant afspeelt.

De ideale bezigheid tijdens een picknick aan het water (tussen fietsknooppunten 67 en 504). Een bezoek aan kasteel Groenendaal sluit aan op de wandeling Nationaal Park Hoge Kempen – Jonckholt.