Fles wijn – Chardonnay (0.75cl) 

Ontdek de unieke smaak van onze zelfgemaakte Chardonnay (0,75cl), afkomstig van de wijngaarden van Wijndomein Gellick, gelegen op het eigen terrein van onze B&B. Wij nodigen je uit om te genieten van een bijzondere wijnervaring, rechtstreeks uit onze eigen wijngaard.

Voor de liefhebbers bieden we de mogelijkheid om een fles Chardonnay (0,75cl) mee naar huis te nemen, zodat je de magie van Gellick’s wijn kunt delen met vrienden en familie. De prijs voor een fles om mee te nemen bedraagt slechts 15 euro, een exclusieve kans om de smaak van Gellick in jouw eigen omgeving te proeven.

Voor degenen die ter plaatse willen genieten van deze heerlijke creatie, bieden we de mogelijkheid om een fles te kopen en te nuttigen in de warme ambiance van onze B&B. Een perfecte aanvulling op een ontspannen avond in goed gezelschap. De prijs voor een fles (0,75cl) om ter plaatse te drinken is 18 euro.

Laat je verleiden door de subtiele tonen en karakteristieke smaken van onze eigen Chardonnay en maak je verblijf bij B&B Gellick extra bijzonder met een vleugje lokale gastvrijheid in elke slok.

Prijs

18 / Per exemplaar / Per accommodatie