Lunchpakket

Trakteer jezelf op een heerlijk samengesteld lunchpakket van B&B Gellick en maak je dag compleet met smaakvolle lekkernijen voor onderweg 🥪. Of je nu een dagje eropuit gaat of gewoon wilt genieten van een ontspannen picknick, ons lunchpakket is de perfecte metgezel.

Per gast stellen we met zorg een lunchpakket samen, waarbij we rekening houden met jouw voorkeuren. Kies tussen een half stokbrood in wit of bruin 🥖, rijkelijk belegd met verse ingrediënten die de lokale smaken weerspiegelen. Een sappig stuk fruit 🍎 voegt een verfrissende touch toe aan je maaltijd.

Laat je verrassen door ons speciale extraatje, een kleine attentie die de lunchervaring net dat beetje extra geeft. En natuurlijk mag een verfrissend flesje frisdrank naar keuze niet ontbreken om je dorst te lessen.

Of je nu de omgeving verkent of gewoon geniet van een rustige dag, ons lunchpakket is de ideale metgezel voor een smaakvolle pauze. Laat ons weten wat je graag hebt, en wij zorgen ervoor dat je lunchmoment bij B&B Gellick een culinair hoogtepunt wordt.

Prijzen zijn inclusief BTW!

Prijs

12 / Per exemplaar / Per gast