Luxe picknickmand voor twee personen

Ontdek de ultieme buitengewone ervaring met onze luxe picknickmand voor twee personen, samengesteld met liefde en aandacht voor detail ❤️. Geniet van een onvergetelijke dag in de prachtige omgeving, vergezeld door heerlijke lekkernijen van B&B Gellick. ✨

De mand bevat een exclusieve fles van 0,75cl Wijndomein Gellick, waarmee je kunt proosten op de goede dingen in het leven 🍷. Verwen je smaakpapillen met een assortiment vers klaargemaakte broodjes en koffiekoeken, zorgvuldig bereid om je picknickmoment extra speciaal te maken.

Ontdek de perfecte balans van smaken met een mix van fijne kaasjes, sappige salami, smaakvolle olijven en zongerijpte tomaatjes. Laat je verleiden door het verse fruit dat een verfrissende en gezonde toets toevoegt aan je buitendag.

Geen picknick is compleet zonder hydratatie, daarom hebben we een flesje water toegevoegd om je dorst te lessen terwijl je geniet van de natuurlijke pracht om je heen.

En als kers op de taart, een verrassing van het huis om je te laten glimlachen en je dag nog specialer te maken. Met onze luxe picknickmand brengen we het Gellick-gevoel naar buiten, zodat je kunt genieten van luxe en comfort, waar je ook bent.

Reserveer jouw onvergetelijke picknickervaring vandaag nog! 🧺

Prijs

48 / Per exemplaar / Per accommodatie