Picknickmand voor twee personen

Ontdek het plezier van een onvergetelijke picknickervaring met onze speciale picknickmand voor twee personen, samengesteld met liefde en zorg. Laat je betoveren door de smaken van Gellick terwijl je geniet van de prachtige omgeving.

In de mand vind je een verrukkelijke fles 0,25cl wijn van ons eigen Wijndomein Gellick, die de perfecte metgezel is voor een ontspannen middag. De wijn voegt een vleugje lokale trots toe aan je picknickervaring.

Geniet van de ochtend met onze vers klaargemaakte broodjes en koffiekoeken, waardoor elke hap een genot is. De mand bevat ook een smaakvolle mix van kaasjes, salami, olijven en tomaatjes, waarmee we de heerlijke diversiteit van streekproducten presenteren.

Verfris jezelf met vers fruit en een flesje water, zodat je energie hebt om de dag verder te verkennen. En alsof dat nog niet genoeg is, wacht er een verrassing van het huis op je, een extraatje om je picknickavontuur extra speciaal te maken.

Reserveer vandaag nog onze picknickmand en laat je verwennen door de unieke smaken van Gellick, omringd door de prachtige natuur. Perfect voor een romantische uitje of een ontspannen moment met een dierbare.

Prijs

40 / Per exemplaar / Per accommodatie