Stoofpotje met frietjes + dessert 

Een heerlijk stoofpotje met frietjes, liefdevol bereid en geserveerd door de hartelijke uitbaatster, Mariet. Laat je verwennen met een smaakvolle maaltijd, gekookt met passie en toewijding.

Het stoofpotje is een meesterwerk van smaken, waarin lokale ingrediënten samenkomen in een harmonieuze symfonie. Sappig vlees, verse groenten en kruiden worden zorgvuldig gestoofd om een smaakexplosie op je bord te creëren. De knapperige frietjes vormen de perfecte metgezel, bereid met liefde en aandacht voor detail.

En alsof dat nog niet genoeg is, sluit Mariet de avond af met een verrukkelijk dessert, waarmee ze je zoetekauw verleidt en je smaakpapillen streelt. Of het nu gaat om een huisgemaakte crème brûlée, een smeuïge chocoladetaart of een frisse fruitcompote, elk dessert is een feestelijke afsluiting van je culinaire reis bij B&B Gellick.

Geniet van de warme ambiance, de persoonlijke touch en de heerlijke gerechten die Mariet speciaal voor jou bereidt. Bij B&B Gellick staat gastvrijheid centraal, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol smaakvolle herinneringen.

Prijs

32 / Per exemplaar / Per accommodatie